Variopool BV
(Oudkarspel)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij kunnen een rondleiding aanbieden binnen ons bedrijf en onze innovatieve producten laten zien met een kijkje in onze 'keuken'. Voor stagiaires hebben wij regelmatig plaatsen beschikbaar doordat we ze laten meedraaien in onze processen. Dit kan een opstap zijn naar een baan binnen ons internationale bedrijf.

Omschrijving bedrijf

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad halen meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen, die verschillende activiteiten kunnen uitvoeren. Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool uit Oudkarspel. Wij zijn één van de grotere spelers en expert op het gebied van zwembadbodems, zwembadinrichting en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en hebben wij wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

Variopool BV

Variopool BV
Haarspit, 3
1724 BG Oudkarspel
https://variopool.nl/
https://variogroup.com/
https://mooistebaanvannederland.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag
  • di 21/03/2023 - ochtend, middag
  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op de aangegeven dagen ontvangen wij belangstellenden vanaf 10:00 uur. Een laatste rondleiding kan gedaan worden tot 15:30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.