Vandersterre Groep
(Grootebroek)

Wat hebben wij u te bieden?

Vandersterre Groep is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten, die wij o.a. in eigen beheer produceren. Samen met alle 'kaasgekke' medewerkers werken wij elke dag met liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is. Deel jij deze passie voor kaas en wil je samen met ons groeien? Kom dan langs bij Vandersterre Packaging en maak kennis met ons! Wij zijn continue op zoek naar talent en voor onze locatie in Grootebroek zijn wij o.a. op zoek naar operators, productie medewerkers en een medewerker binnenkomende goederen. We zien je heel graag zaterdag 13 oktober om je meer over ons mooie bedrijf te vertellen & hopelijk zijn wij dan binnenkort collega’s!

Omschrijving bedrijf

Vandersterre Groep Packaging B.V. in Grootebroek is dé verpakkingsspecialist van Vandersterre Groep Bedrijven B.V. Als zelfstandig opererende business unit is zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland. Een ultramodern innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van Hollandse natuurgerijpte kaas. Wekelijks wordt kaas verpakt dat zijn weg vindt naar de industrie, horeca, catering en retail in binnen- én buitenland.

Al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan vast onze vacatures op www.vandersterregroep.nl/vacatures of bel Laura Kos voor meer informatie op 0613224264 of mail je vraag naar l.kos@vandersterregroep.nl. Tot snel!

Ter info: wanneer je je aanmeldt, zal je persoonlijk van ons het gehele programma ontvangen.

Vandersterre Groep

Vandersterre Groep
Industrieweg 11
1613 KT Grootebroek
http://www.vandersterregroep.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op zaterdag 13 oktober van 10:00 uur tot 12:30 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.