Van Wijnen Heerhugowaard
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Van Wijnen Heerhugowaard is op zoek naar nieuwe werknemers die samen met ons mooie maar duurzame projecten willen bouwen. We stellen ons kantoor open en werknemers beschikbaar om potentiële nieuwe collega’s meer inzicht te geven over werken bij Van Wijnen. Van stagiair, net afgestudeerd tot ervaren kracht, we komen graag met jou in contact.

Omschrijving bedrijf

Van Wijnen (bijna 2.000 vakliefhebbers, 25 locaties) ontwikkelt, bouwt, transformeert, renoveert en beheert vastgoed. Daarbij richt Van Wijnen zich op vijf maatschappelijk relevante domeinen: wonen, zorgen, leren, werken en recreëren – altijd met de wens van de klant als uitgangspunt. We maken ons hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Daarom zetten we vol in op innovatie. Met ons woonproduct Fijn Wonen, een van onze woonoplossingen, spelen we in op de woningnood en realiseren we mooie, duurzame, comfortabele en energiezuinige woningen. Ze komen rechtstreeks uit onze woningfabriek en kennen een korte bouwtijd. Andere voorbeelden van innovatie zijn ons Living Lab op De Loskade in Groningen, deelname aan Project Milestone voor 3D betonprintwoningen en het funda Huis.

Van Wijnen Heerhugowaard is een jonge en dynamische vestiging met 67 medewekers. We beseffen dat de impact van bouwactiviteiten op het milieu groot is. Dat moet anders, want we willen respectvol omgaan met onze planeet. Met het oog op de toekomstige generaties nemen we onze verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren om de footprint te verlagen. Zo streven we bijvoorbeeld naar 0% afval en het gebruik maken van circulaire materialen. Daarnaast is Lean werken belangrijk voor ons. We evalueren en verbeteren continue onze processen waardoor we projecten steeds sneller en beter bouwen met minder opleverpunten.

Van Wijnen Heerhugowaard

Van Wijnen Heerhugowaard
Galileistraat 21
1704 SE Heerhugowaard
https://www.vanwijnen.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag van 10:00 tot 14:00

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Van Wijnen Heerhugowaard ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Van Wijnen Heerhugowaard gedeeld.