Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Van 't Hek houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn wij, als onderdeel van de Van ’t Hek Groep, koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

Wij onderscheiden ons al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren. Dit laten wij dagelijks door heel Nederland in de praktijk zien. Als het funderingswerk complexer wordt, door de toe te passen techniek of de lastige locatie, kunnen wij ons onderscheiden en toegevoegde waarde realiseren.

Door de brede kennis van onze mensen en een complete materieelvloot zijn wij als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt ons een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer het gehele traject van ontwerp tot uitvoering op zich kan nemen.

Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Van 't Hek Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.vanthek.nl/
http://www.traincrescendo.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.