Van der Valk Hotel Texel - De Koog
(De Koog)

Wat hebben wij u te bieden?

Op verschillende dagen worden er rondleidingen gegeven door ons hotel. Deze rondleiding is voor iedereen die op zoek is naar een leuke baan bij ons of gewoon nieuwsgierig is naar ons mooie hotel! U bent van harte welkom!

Omschrijving bedrijf

Vorig jaar streek de toekan neer op Texel. Wie kent Van der Valk niet? Hét hotel dat bekend staat om luxe, comfort en de kers op de appelmoes. Hotel Texel – De Koog doet daar niet aan onder. Derk, vierde generatie Van der Valk, runt samen met zijn vriendin Lisa deze vestiging op Texel. Vol energie en enthousiasme zorgen zij er samen met hun team voor dat de passie en rijke historie wordt doorgevoerd in het hotel, met als doel: Iedereen kunnen laten genieten van luxe en comfort. Daarbij is persoonlijke aandacht voor zowel gast als medewerkers erg belangrijk. Het familiebedrijf dat staat voor een persoonlijke, vriendelijke service met een verrassende invulling. Samen met hun gezellige en gedreven team weten zij iedere overnachting weer tot een geweldige beleving te maken. Een familiebedrijf in hart en nieren.

Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Van der Valk Hotel Texel - De Koog
Pelikaanweg, 18
1796 NR De Koog
https://www.valktexel.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Altijd al eens binnen willen kijken bij Van der Valk Texel – De Koog? Dit is je kans! Op dinsdag 22 maart, woensdag 23 maart en zaterdag 26 maart ben je welkom voor rondleidingen, een hapje en een drankje! Bekijk hieronder het programma voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

Werkzoekenden, kom binnen op dinsdag 22 maart!
Of je nu op zoek bent naar een leuk bijbaantje, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan: iedereen is welkom op dinsdag 22 maart. We ontvangen je om 11:00 uur met een kopje koffie of thee. Daarna starten we met een rondleiding door het hotel, met afsluitend een gratis lunch!

Ook starten we deze dag met Open Hiring! Open Hiring betekent dat je zonder sollicitatiegesprek aan de slag kunt in ons hotel! Meer informatie over Open Hiring vind je op www.openhiring.nl. De hele dag zijn onze collega’s van HR aanwezig die al jouw vragen over de verschillende functies en vacatures kunnen beantwoorden. Geen oppas voor je kind(eren)? Neem ze gerust mee! We hebben een kinderhoekje ingericht waar ze zich prima kunnen vermaken.

De hotelkamers, het restaurant en de zalen bekijken? Kom binnen op woensdag 23 maart!
Na de overname in 2021 is de uitstraling van het hotel compleet veranderd. Ben je benieuwd naar de Van der Valk uitstraling die het hotel heeft gekregen? Kom binnen op woensdag 23 maart! Om 11:00 uur ontvangen we je met een kop koffie of thee. Daarna starten we met een rondleiding door het hele hotel. Zo krijg jij een goed beeld van de mogelijkheden van bijvoorbeeld onze zalen! Tijdens deze rondleiding zijn kinderen ook welkom. Voor hen richten we een kinderhoek in. De rondleiding eindigt rond 12:30 uur.

Kom binnen op zaterdag 26 maart!
Of je werkzoekend bent, een leuke locatie voor je verjaardagsfeest zoekt, of gewoon nieuwsgierig bent naar het “Valk sausje” dat afgelopen jaar over het hotel is gegoten.. Voor iedereen die geïnteresseerd is in ons hotel: kom binnen op zaterdag 26 maart om 11:00 uur of 15:00 uur! Op deze zaterdag ontvangen we je met een kopje koffie/thee en starten we daarna met de rondleiding! Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is een speciale kinderhoek ingericht.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.