Van der Valk Hotel Texel - De Koog
(De Koog)

Wat hebben wij u te bieden?

Een leuke (bij)baan in een gezellig team in het eerste Van der Valk hotel op de Nederlandse Waddeneilanden, wie wil dat nou niet?

Omschrijving bedrijf

Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Oprichter Martinus van der Valk heeft gezorgd voor ruim 800 familieleden. In januari 2021 nam de familie Langebeek-van der Valk Hotel De Pelikaan op Texel over, daarnaast runt de familie nog twee hotels in het noorden van Nederland. De drie zonen van Tjomme Langebeek en Corry Van der Valk hebben de dagelijkse leiding; Stijn Langebeek in Hotel Groningen-Hoogkerk, Sjoerd Langebeek in Hotel Drachten en Derk Langebeek in Hotel Texel-De Koog.

Derk Langebeek gaat terug naar de roots van zijn oma Corry van der Valk-de Wit (1926 – 2017) en bouwt aan de toekomst van Van der Valk Hotel Texel - De Koog. \'Oma Corry\' is geboren en getogen op boerderij ‘de Vooruitgang’ in De Cocksdorp op Texel. Van der Valk Hotel Texel - De Koog is hiermee een droom die is uitgekomen en waar nieuwe familieverhalen geschreven gaan worden. Het doel is om het huidige 3-sterren hotel uiteindelijk zodanig te transformeren dat het voldoet aan de Van der Valk 4-sterren+ standaard. Welke werkzaamheden er gepland staan leest u hier.

Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Van der Valk Hotel Texel - De Koog
Pelikaanweg, 18
1796 NR De Koog
https://www.valktexel.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Nader te bepalen

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 februari 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022.