Van der Linden van Sprankhuizen
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij stellen onze vestiging in Hoorn open voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen in onze showroom en werkplaats. In onze showroom zijn de nieuwste Opel modellen te zien.

Omschrijving bedrijf

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en andere officiële merken. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.

Van der Linden van Sprankhuizen

Van der Linden van Sprankhuizen
Berkhouterweg 11
1624 NS Hoorn
http://www.lvs.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 12 oktober
• Om 10.30 u starten we met een korte introductie over wie wij zijn onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers
• Aansluitend vind er een rondleiding plaats door het pand en de werkplaats. Met de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe Opel Ampera-e, ervaar het elektrische rijden!
• Rond 11.30 is het afgelopen en ga je naar huis met een leuke goody bag

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.