Total Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen!
(Broek op Langedijk)

Wat hebben wij u te bieden?

Een te leuke workshop die je niet mag missen! De Kom Binnen Bij Bedrijven dagen zijn een perfecte gelegenheid om ons proces aan den lijve te ervaren. Sterker nog, je gaat je eigen give-away bouwen. Van concept tot tekening en van stuklijst tot het samenbouwen van je eigen give-away, zo kom je met al het moois van ons dynamische proces in aanraking. En het mooie is; de give-away die je hebt gebouwd is voor jou en mag je meenemen naar huis.

Technische kennis is niet nodig en iedereen is welkom. Meld je wel even van tevoren hieronder aan.

Als je alleen langs wilt komen voor een introductie van Total Productivity en/of een rondleiding door ons bedrijf, dan kan dat natuurlijk ook. Geef je voorkeur dan even aan bij je aanmelding.

Omschrijving bedrijf

Total Productivity bedenkt én bouwt productie- en assemblagesystemen. Bij de creatie en engineering van een concept gaan wij voor een optimale balans tussen mens, methodiek en middelen om te komen tot een optimale productiviteit en kwaliteit van de uiteindelijke productie. Wij leveren onze vooraanstaande klanten uit de top van de Nederlandse maakindustrie uiteindelijk robuuste, duurzame en industriële systemen waarin high-end en innovatieve technieken zijn ondergebracht.

Total Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen!

Total Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen!
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
http://www.totalproductivity.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 22 maart 13:30 tot 16:30 uur
Donderdag 24 maart van 13:30 tot 16:30 uur

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Total Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen! ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Total Productivity | Bouw je eigen give-away tijdens de bedrijven dagen! gedeeld.