ToekomstGroep
(Andijk)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bieden bouwgerelateerde banen / stage- en afstudeerplaatsen aan op diverse niveaus in zowel de binnen- als buitendienst. Wij geven op vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 15.00 uur iedereen de mogelijkheid om in Andijk sfeer te proeven en kennis te maken. Of je nu op zoek bent naar een baan of gewoon even wil komen kijken. Je bent van harte welkom.
ToekomstGroep neemt al meer dan 50 jaar een prominente plaats in als grote, regionale werkgever met vestigingen in Andijk, Alkmaar en Amsterdam. Ons succes wordt naast het leveren van kwaliteit mede bepaald door het plezier in werken. Het ontwikkelen van medewerkers vinden wij een vanzelfsprekendheid en maken hiervoor ruim baan.
Ben je een DENKER, die ook wil DOEN of DOENER, die ook wil DENKEN? Wij kijken naar je uit.

Omschrijving bedrijf

ToekomstGroep, een bouwgerelateerde onderneming met vestigingen in Andijk, Amsterdam en Alkmaar, staat voor duurzaam, milieubewust, betrouwbaar, onderscheidend, ondernemend, toonaangevend, innovatief en degelijk. Met de divisies ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders en ToekomstService zijn wij een regionale partner die het samen wil doen met lokale partijen en ondernemingen.
Een onderneming waar je jezelf mag zijn, als medewerker en als toeleverancier / opdrachtgever en waar medewerkers nog steeds het kapitaal vertegenwoordigen.
Wanneer ToekomstGroep wordt betrokken bij ambities van anderen, neemt het bedrijf deze over, zodat onze opdrachtgevers zich bezig kunnen houden met hun core business. Zo doen we allebei waar we goed in zijn. Onze visie is het overtreffen van verwachtingen; deze uitdaging gaan wij graag aan.

ToekomstGroep

ToekomstGroep
Gedeputeerde Laanweg 47
1619 PB Andijk
http://www.toekomstgroep.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

vrijdag 11 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van vrijdag 16 augustus 2019 t/m zondag 6 oktober 2019.