The Alternative Board Nederland
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

The Alternative Board Nederland kan belangstellenden een inkijkje bieden van hoe een board meeting (adviesraad) in zijn werk gaat. Ook kunnen wij belangstellenden een indruk geven van hoe wij onze leden helpen om meer productiviteit, meer winstgevendheid en vooral meer persoonlijke zelfvoldoening uit hun bedrijf te halen

Omschrijving bedrijf

Wat kan de The Alternative Board (TAB) betekenen voor ondernemers:

Zoals bekend, betalen, grote en beursgenoteerde bedrijven, vaak, een raad van commissarissen die bestaat uit diverse zakelijke experts om advies, expertise en oplossingen te bieden om de prestaties van het bedrijf te verbeteren.


Zelfstandig ondernemers hebben die luxe vaak niet. Ze zijn vaak alleen en moeten alles zelf uitzoeken. Wat wij doen is, lokale ondernemers en CEO\'s selecteren, uit niet-concurrerende industrieën, om lid te worden van een vertrouwelijke, kleine groep - vergelijkbaar met een raad commissarissen of raad van advies. Wij faciliteren die groepen, om zo samen te werken om uitdagingen en kansen aan te pakken die we allemaal tegenkomen in onze eigen bedrijven. We noemen het “The Alternative Board” (TAB), als alternatief voor een raad van advies.

TAB is een exclusieve op leden gebaseerde organisatie die peer-to-peer adviesraden, privé-business coaching en strategische planning biedt. Wij nodigen ondernemers uit om meer te weten te komen over wat TAB voor hen kan betekenen.

The Alternative Board Nederland

The Alternative Board Nederland
Kennemerstraatweg 13
1814 GA Alkmaar
http://www.thealternativeboard.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

21 en 22 maart van 09h00 - 11h30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.