Tempo Trommels & Rollen
(Middenmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Tempo Trommels & Rollen wil graag midden in de samenleving staan waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Wat betekent dat voor jou?

Ons team bestaat uit ruim 40 enthousiaste medewerkers en we zijn op zoek naar nieuw talent. Jij?

In deze tijd is het belangrijk om gemotiveerde medewerkers te krijgen én behouden. We proberen dan ook een plezierig werkklimaat te realiseren waar iedereen kan presteren én zich thuis voelt. Dit doen we door jou trainingen, scholing en begeleiding te geven en zo te zorgen dat je een echt vakmens wordt in een goed team.

Hou jij van: “eigen verantwoordelijkheid”, “werken naar kunnen” in combinatie met “vrijheid van handelen”? Ben je ook nog eens leergierig en heb je ambitie? Dan pas je goed binnen onze gevarieerde productieteam!

Tempo Trommels & Rollen heeft een zeer modern machinepark voor allerhande metaalbewerkingen zoals CNC draaien, frezen, lassen en monteren. Dus mocht deze industrie en techniek jou interesseren, dan ben je bij ons zeker op jouw plek.

Via leerwerkplekken, stages of werkervaringsplaatsen leren we jou alles over het produceren van trommels en rollen. Kom gewoon eens kijken!

Spreekt dit jou aan en wil je werken bij Tempo Trommels & Rollen? Check dan https://www.werkenbijruprobeheer.nl/vacatures voor al onze vacatures

Omschrijving bedrijf

Al sinds 1988 is Tempo Trommels & Rollen in Nederland één van de producenten van techniek in de regio met mooie Nederlandse én Internationale klanten. Wij maken trommels en rollen voor o.a. transportbanden in diverse industrieën. We zijn constant bezig met innovatie en ontwikkelen met als doel het leveren van de beste kwaliteit én duurzame producten.

Doordat we investeren in mens en machine zijn we in staat om klantgerichte oplossingen te bieden voor alle industrieën. Dus zie jij jezelf hierin werken lees dan zeker even verder!

Tempo Trommels & Rollen

Tempo Trommels & Rollen
Medemblikkersluisweg 6
1775 RH Middenmeer
http://www.tempo-roll.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op afspraak:
Woensdag t/m vrijdag --> 13.00 - 16.00 uur
Zaterdag --> 10.00 - 14.00 uur

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Tempo Trommels & Rollen ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Tempo Trommels & Rollen gedeeld.