Sunergetic Zonnepanelen
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Neem een kijkje bij een echt zonnepanelen bedrijf! Kom langs op onze locatie in Alkmaar (Beverkoog) en leer alles over zonnepanelen en hoe we installeren bij bedrijven en particulieren.

Wil je ook carrière maken in de zonne-energie?

Kom langs en bekijk een jong en dynamisch bedrijf. Bij Sunergetic kun je actief bijdragen aan de transitie naar hernieuwbare energie in Nederland. Je leert alles over het advies geven over zonnepanelen, maar ook over laadpalen en warmtepompen. Bij ons vind je alles onder 1 dak, van online marketing tot sales en van het installeren tot het bieden van service en onderhoud. En vergeet de ICT en de financiële afdeling niet :)

Omschrijving bedrijf

Sunergetic B.V. uit Alkmaar is sinds 2013 gecommitteerd aan het versnellen van de CO²-reductie in Nederland door een transitie naar hernieuwbare energie. Dat doen wij door het organiseren van projecten en het installeren van zonnepanelen voor de zakelijke markt.

Sunergetic levert turnkey PV-installaties voor de zakelijke markt. Wij staan voor daadkrachtig advies, hoogwaardige producten, vakkundige installatie, professionele monitoring, goede service en onderhoud: alles onder één dak.

Sunergetic heeft ISO 9001 en VCA 2-sterren certificering.

Sunergetic Zonnepanelen

Sunergetic Zonnepanelen
Vossenkoog 6
1822 BG Alkmaar
https://sunergetic.nl/
https://zelfopwekken.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart van 12.00 - 14.00 uur en van 14.00-16.00. Graag bij de aanmelding aangeven welk tijdslot.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.