Sortiva
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot (Sortiva is 50% eigendom van GP Groot) wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot back-officemedewerker. En van Machinist tot accountmanager. Alle vacatures zijn terug te vinden op: https://www.werkenbijgpgroot.nl/

Omschrijving bedrijf

Sortiva verwerkt afval van particulieren, bedrijven en gemeenten voor hergebruik. Door dat op een milieubewuste manier te doen, dragen wij bij aan een duurzame samenleving. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof.

Onze kernactiviteiten bestaan uit het sorteren, recyclen, ver- en bewerken, overslaan en composteren van afvalstromen. Sortiva loopt voorop in verantwoorde afvalverwerking. We investeren in schone technieken die het milieu ontzien en in veilige arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Ook het verspreiden van kennis over milieubewuste afvalverwerking zien wij als onze verantwoordelijkheid. Sortiva staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit een gezonde ondernemersgeest.

Sortiva

Sortiva

Sortiva
Boekelerdijk 17
1812 LV Alkmaar
http://www.sortiva.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart, van 10.00 - 15.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.