Seed Processing Holland
(Enkhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf met z’n allen succesvol maken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die hun eigen verantwoordelijkheid durven te nemen, en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Kom eens kijken bij de wereldwijde specialist van zaadverwerkende apparatuur en ervaar het verhaal achter onze innovatieve machines.

Omschrijving bedrijf

Seed Processing Holland is al 50 jaar DE specialist in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie. Inmiddels in meer dan 135 landen. Het gehele productieproces van ontwerp tot afmontage en aftersales vindt onder één dak in Seed Valley in Enkhuizen plaats met een team van 70 medewerkers.

Goede sfeer, collegialiteit en samenwerking vinden wij erg belangrijk. Wij organiseren vele jaarlijkse activiteiten waaronder een tennisavond, schaatsuitje, zaalvoetbal wedstrijden en een BBQ. Je leert je collega’s beter kennen en maakt samen lol. waardoor er meer wederzijds begrip is tijdens het werk.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je het beste uit je zelf haalt en bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onder andere ons opleidingsplan per medewerker.

Het uiteindelijke doel van Seed Processing Holland is om bij te dragen aan de vermindering van het groeiende wereldwijde voedseltekort. Zaadbedrijven moeten een zo hoog mogelijke opbrengst uit hun zaadoogst behalen en Seed Processing Holland ondersteunt ze daarbij met hun innovatieve apparatuur.

Seed Processing Holland

Seed Processing Holland

Seed Processing Holland
Zoutketen 12
1601 EX Enkhuizen
http://www.seedprocessing.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U bent welkom op vrijdag 12 oktober 2018 en het programma ziet er als volgt uit:

10.00: Ontvangst
10.05: Presentatie
11.00: Rondleiding
12.00: Einde

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.