SCIO Groep voor opvang en onderwijs
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Onze medewerkers zijn werkzaam op een kinderdagverblijf, in een peutergroep, op een BSO locatie of een kindcentrum. Binnen onze kindcentra bieden wij opvang en onderwijs in nauwe samenhang met elkaar. Het is ons streven de scheidslijn tussen opvang en onderwijs te laten vervagen.

Iedere locatie heeft een eigen karakter en verschilt in omvang. Dat maakt dat er heel veel mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.
Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de opvang of onderwijs, kom gerust langs op één van onderstaande locaties. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten vertellen je graag over hun werkgebied en werken bij SCIO Groep.

Volg je een opleiding die aansluit bij kinderopvang of onderwijs en ben je op zoek naar een stageplaats? Overweeg je een opleiding te starten of heb je interesse in omscholing? Kom langs voor een korte presentatie van één van onze praktijkopleiders.

Omschrijving bedrijf

De SCIO Groep is ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen Stichting Talent Openbaar Onderwijs, Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) en Stichting Kinderopvang Koggenland (SKiK). SCIO staat voor en betekent letterlijk “kennis”. Een passende naam voor een organisatie waar ontwikkelen en leren centraal staan.

De SCIO Groep faciliteert kinderopvang en onderwijs in West-Friesland. Onze kennis van opvang en onderwijs willen wij breed inzetten in het belang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij zoeken hiertoe de samenwerking met diverse partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Bij de SCIO Groep zijn ruim 700 medewerkers in dienst, verdeeld over meer dan 40 locaties.

SCIO Groep voor opvang en onderwijs

SCIO Groep voor opvang en onderwijs
Van Dedemstraat 6 B-C
1624 NN Hoorn
https://werkenbij.sciogroep.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Locatie: BSO de Krekel (Buitenroede 10/ 1633 GZ Avenhorn)
Datum: Vrijdag 25 maart 2022
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Extra: 16:15 – 16:45 – Presentatie m.b.t. stage en leer-werkplekken binnen de kinderopvang

Locatie: KDV Pinokkio (De Fuik 1/ 1633 HM Avenhorn)
Datum: Zaterdag 26 maart 2022
Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Locatie: IKC Wereldwijzer (Nachtegaal 144/ 1628 DJ Hoorn)
Datum: Donderdag 24 maart 2022
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Extra: 16:15 – 16:45 – Presentatie m.b.t. stages, zij-instroom of andere mogelijkheden om binnen het onderwijs te werken.

Graag bij het aanmelden duidelijk aangeven welke locatie je wilt bezoeken, zien we je daar!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.