Schouten Techniek
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Schouten Techniek knallen we lekker door. Maar wel met de nadruk op lekker. Want voor onze mensen is alles tiptop geregeld. Én we hebben schitterende klussen: duurzaam, uitdagend, innovatief en zeer gevarieerd. Het personeelsverloop bij Schouten Techniek is niet voor niets nihil, zelfs nu de banen in onze sector voor het oprapen liggen. Dat komt doordat mensen bij ons een prettige balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dat de sleutel tot succes, voor jou én voor ons. Want wie goed in zijn vel zit, gaat opgewekt en gemotiveerd naar zijn werk. Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling?

Ben je geïnteresseerd in werken bij Schouten Techniek? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Omschrijving bedrijf

Schouten Techniek is een familiebedrijf dat is opgericht in 1962. Inmiddels is Schouten Techniek uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Daarnaast zijn wij ook een innovatiebedrijf en een leerbedrijf. We zijn werkzaam op vijf markten; Utiliteit, Woningbouw, Modulaire bouw, Technisch Beheer & Onderhoud en Particulieren
Schouten Techniek biedt klanten energiebesparende installaties, ontwikkelt duurzame innovaties én maakt binnen de eigen bedrijfsvoering milieubewuste keuzes.

Schouten Techniek

Schouten Techniek

Schouten Techniek
De Marowijne 47
1689 AR Hoorn
https://schoutentechniek.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij zijn geopend voor bezoekers op vrijdag 12 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.

Het programma is als volgt:

10.00 uur presentatie en rondleiding
12.00 uur presentatie en rondleiding
14.00 uur presentatie en rondleiding

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.