Schipper Kozijnen
(Opmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Ben je op zoek naar een (andere) baan en heb je altijd al willen weten hoe onze kozijnen gemaakt worden in de fabriek? Of wil je een kijkje nemen in ons nieuwe opleidingscentrum waar wij mensen zonder specifieke ervaring binnen onze branche opleiden? Dit is jouw kans! Graag ontvangen wij jou op woensdag 23 maart voor een korte introductie van onze organisatie en een rondleiding door het bedrijf.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen onze organisatie? Neem een kijkje op onze website www.schipperkozijnen.nl/over/vacatures

Misschien tot binnenkort!

Omschrijving bedrijf

Schipper Kozijnen is een familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers. Op onze thuisbasis in Opmeer, maar ook in de showrooms door het hele land. We zijn een werkgever waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. We realiseren ons heel goed hoe bijzonder dat is. We investeren in onze medewerkers en onze organisatie, zodat we kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. Samenwerken is bij ons echt samenwerken. En ja, we drinken in de pauzes samen koffie.

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. En met elk project dragen we bij aan het wooncomfort van onze klanten. Dat doen we al sinds 1969, dus ruim 50 jaar.

Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen
De Veken 201
1716 KJ Opmeer
https://www.schipperkozijnen.nl/over/vacatures

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We zien je graag op woensdag 23 maart in ons hoofdkantoor in Opmeer. De inloop is vanaf 09.45 uur, om 10.00 uur start het programma. Rond 12.00 uur sluiten we af.

Mocht je graag kennis willen maken en de sfeer willen proeven, maar komt woensdag 23 maart niet uit? Laat jouw gegevens achter via vacature@schipperkozijnen.nl en dan nemen wij contact met je op om een andere afspraak te maken.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Schipper Kozijnen ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Schipper Kozijnen gedeeld.