Schadenberg (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Schadenberg houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en bieden je volop kansen om mee te groeien, vaste baangarantie en een grote variatie aan uitdagende projecten.
Met de divisies Infratechniek, Dakwerken, Stedegroen, Bouw, Water & Civiel, Vastgoed, Koelemeijer Tuinen en Plaisier, vormen we Schadenberg Groep. Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren we plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Omdat we bij Schadenberg Groep volop groeien zoeken we nieuwe collega’s!

Schadenberg (Locatie Crescendo)

Schadenberg (Locatie Crescendo)

Schadenberg (Locatie Crescendo)

Schadenberg (Locatie Crescendo)

Schadenberg (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.schadenberg.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart.
Tijd: van 10:00 - 21:00.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.