Schadenberg Groep B.V.
(Hem)

Wat hebben wij u te bieden?

Maak kennis met alle divisies binnen Schadenberg Groep! Bouw, Dakwerken, Infratechniek, Koelemeijer Tuinen, Plaisier, Polytechniek, Stedegroen, Vastgoed en Water & Civiel.

We geven je een kijkje in de keuken, vertellen je alles over ons mooie (familie)bedrijf én dagen je uit om ook de handjes uit de mouwen te steken. Uiteraard is er ook aan de kleinste bezoekers gedacht, dus neem gerust de kids mee!

Interesse in een carrière binnen Schadenberg Groep? Ook dan ben je meer dan welkom! Of je nu op zoek bent naar een stage, starter bent of toe bent aan de volgende stap in je carrière, we gaan graag met je in gesprek.

De toekomst bouwen we samen!

Omschrijving bedrijf

Schadenberg Groep is actief in grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en vastgoed. Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren we plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren.

Met gedreven en vakkundige medewerkers realiseren we dag in dag uit projecten waar niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn.

Als rechtgeaard familiebedrijf met een solide bedrijfsvoering staat Schadenberg Groep voor kwaliteit en duurzame relaties. Bovendien voegt Schadenberg Groep aan ieder project een gezonde dosis Westfriese nuchterheid toe!

Schadenberg Groep B.V.

Schadenberg Groep B.V.
Zuiderkoggeweg 19
1607 MV Hem
https://www.schadenberg.nl/
https://www.schadenberg.nl/werken-bij/

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 10.00 uur - 13.00 uur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m zaterdag 25 maart 2023.