Roele de Vries
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot operator. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf. Het bedrijf is ontstaan toen de familiebedrijven Roele Recycling en De Vries Recycling in januari 2003 besloten te fuseren. Wat ontstond was een bedrijf met ruim 130 betrokken werknemers die zich iedere dag inzetten om uw afval snel en duurzaam af te voeren.

Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is CA+ NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Op een flexibele, betrouwbare manier, altijd de hoogste kwaliteit voor de klant garanderen. Dat is de stijl van Roele De Vries.

Vanuit onze vestiging in Wognum bedienen wij met onze betrokken medewerkers al onze klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Roele de Vries

Roele de Vries
Boekelerdijk 13
1812 LV Alkmaar
http://www.roeledevries.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10.00 - 14.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.