Restaurant Hotel Merlet
(Schoorl)

Wat hebben wij u te bieden?

Er staan diverse vacatures open bij Restaurant Hotel Merlet.
Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen om ons team te versterken om onze gasten een heerlijk verblijf te bieden. Ook is het mogelijk om in een leertraject alle afdelingen te doorlopen om zo te ervaren welk werk en afdeling bij jouw past.

Omschrijving bedrijf

Welkom bij Restaurant Hotel Merlet. Ons team staat al bijna 40 jaar klaar om gasten op hoog niveau een culinaire beleving te bieden. Met 28 hotelkamers, een Grand Café, Restaurant met Michelinster en prachtige zalen voor vergaderingen, feesten en partijen mogen we iedere dag weer veel gasten blij maken met heerlijke gerechten en geweldige service.

Restaurant Hotel Merlet

Restaurant Hotel Merlet
Duinweg 15
1871 AC Schoorl
http://www.merlet.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag
  • do 23/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Met veel plezier hebben we een mooi programma samengesteld om op een leuke manier kennis te maken met onze afdelingen.

Op woensdag 22 maart staat letterlijk een kijkje in de keuken centraal. Deze dag stellen wij onze sterrenkeuken van Restaurant Merlet en de keuken van Grand Café Bourgogne open. Ontdek de geheimen van de keuken in het sterrenrestaurant en ervaar hoe het is om in de keuken te werken. Bij chefkok Mattijs Kaptein in Grand Café Bourgogne is een leuke workshop te beleven en in de keuken van Restaurant Merlet is een meet en greet met onze executive chef Jonathan Zandbergen, keukenchef Dennis Brouwer en souschef Bas Varga.

Op donderdag 23 maart bieden we een open dag in het gehele bedrijf. Bekijk de hotelkamers, onze faciliteiten, maak kennis met de eigenaren en ontdek het inspirerende verhaal van de start van het bedrijf tot hoe het is uitgegroeid tot wat Merlet nu is met gasten die vanuit alle wereldhoeken komen voor een heerlijk gastronomisch verblijf.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.