RENOLIT Nederland B.V.
(Enkhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje binnen ons bedrijf! We verzorgen een rondleiding en er is een kans om speeddates te doen met onze enthousiaste collega\'s!

Omschrijving bedrijf

RENOLIT biedt jou niet alleen een interessante werkplek, we kunnen ook veel betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling! Wij bieden onze medewerkers een beroepsperspectief op de lange termijn en hechten waarde aan een harmonieuze samenwerking in onze multinationale teams.

Met gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden leveren wij een gerichte bijdrage aan de levenskwaliteit van onze medewerkers zodat niet alleen het werkleven goed is, maar ook de balans tussen werk en privé. Dit alles binnen een internationaal familiebedrijf dat wereldwijd vooruitstrevend en trendbepalend is.

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. Wij maken in Enkhuizen folies en tubings die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

RENOLIT Nederland B.V.

RENOLIT Nederland B.V.
Flevolaan 1
1601 MA Enkhuizen
https://www.renolit.com/nl/carriere/renolit-als-werkgever

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart tussen 10:00 - 17:00 uur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 februari 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022.