RENOLIT Nederland B.V.
(Enkhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje binnen ons bedrijf! We verzorgen een rondleiding en er is een kans om speeddates te doen met onze enthousiaste collega's. Daarbij kan je kennis maken met onze LEAN werkwijze.
Je ziet de aanbouw van de nieuwe cleanroom, de fabriek, onze technische werkplaats en je kunt de operationele cleanrooms inkijken!

Omschrijving bedrijf

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. Wij maken in Enkhuizen folies en tubings die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren. Onze producten zijn van levensbelang en het is een groot voorrecht om hier dagelijks mee bezig te mogen zijn. We produceren met hoogwaardige grondstoffen en onder geconditioneerde omstandigheden.

Als je bij RENOLIT werkt bieden we meer dan alleen een interessante werkplek. We kunnen ook veel betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een beroepsperspectief. Met gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden leveren wij een gerichte bijdrage aan de levenskwaliteit van onze medewerkers zodat niet alleen het werkleven goed is, maar ook de balans tussen werk en privé. Dit alles binnen een internationaal familiebedrijf dat wereldwijd vooruitstrevend en trendbepalend is.

We hechten waarde aan een harmonieuze samenwerking in onze multinationale teams.
Dat is onder andere terug te zijn in onze manier van samenwerken die op de 7 habits van Covey is gebaseerd.
Verder zijn we sinds ruim een jaar gestart met onze LEAN transitie. Elke dag een beetje beter is daarin onze dagelijkse drijfveer.
We geven ieder daarin veel vrijheid en verantwoordelijkheid om vanuit hun specialisme met verbetervoorstellen te komen.

RENOLIT Nederland B.V.

RENOLIT Nederland B.V.
Flevolaan 1
1601 MA Enkhuizen
https://www.renolit.com/nl/carriere/renolit-als-werkgever

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart tussen 10:00 - 15:00 uur.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
RENOLIT Nederland B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met RENOLIT Nederland B.V. gedeeld.