Regiojobs Arbeidsbemiddeling
(Enkhuizen)

Wij zijn Regiojobs, een lokaal bedrijf uit Enkhuizen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en ruime openingstijden. Ons kantoor staat pal naast het station van Enkhuizen en doet enigszins huiselijk aan wat een gemoedelijke sfeer teweeg brengt. Wij spreken iedereen graag persoonlijk voordat wij onze werkzoekenden met onze werkgevers in contact met elkaar brengen. Pas wanneer wij weten wie je bent, wat je doet of wat je zoekt, kunnen wij de match maken. Dit doet wij vol enthousiasme op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. 

Ons team bestaat uit 4 dames; Anne, Melissa, Simone en Sylvia. Ons specialisme bestaat uit uitzenden in (technisch) productiewerk en administratieve banen in de breedste zin van het woord. Wil je meer weten over wat wij jou kunnen bieden? Onze agenda is speciaal voor jou gereserveerd.  

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bemiddelen werkzoekenden en werkgevers waardoor bezoekers bij ons langs kunnen komen voor een inschrijving of kennismaking voor meer informatie over onze dienstverlening.

Omschrijving bedrijf

Arbeidsbemiddeling; uitzenden-detacheren en werving en selectie dat is wat wij met veel passie en plezier doen in de regio West Friesland.

Regiojobs Arbeidsbemiddeling

Regiojobs Arbeidsbemiddeling
Stationsplein 3
1601 EH Enkhuizen
https://www.regiojobs.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag
  • di 21/03/2023 - ochtend, middag
  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag
  • do 23/03/2023 - ochtend, middag
  • vr 24/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.