Regio Talent
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

De consultants van Regio Talent kunnen indien gewenst feedback en tips geven over uw curriculum vitae en u toelichten hoe Recruiters kijken naar uw cv. Als u wilt weten hoe het uitbesteden van een opdracht aan een Werving en Selectiebureau nu werkt, en wat wij achter de schermen doen om de vacature te vervullen? Dan lichten we dat op dat moment graag persoonlijk toe.

Omschrijving bedrijf

Regio Talent is hét Werving en Selectiebureau voor hoger opgeleide professionals uit Noord-Holland-Noord en bestaan al ruim 18 jaar. Wij bemiddelen voor staffuncties (HR, Finance, Logistiek) en management-. directie- en toezichthoudende functies. Wij werken uitsluitend voor bedrijven en organisaties uit Noord-Holland-Noord. Wij bemiddelen in vaste banen en in tijdelijke, interim functies. Door een groot netwerk van (interim) professionals kunnen we snel iedere vacature binnen ons aandachtsgebied vervullen.

Regio Talent

Regio Talent
Arcadialaan 28 b
1813 KN Alkmaar
http://www.regiotalent.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

We ontvangen u graag op ons kantoor in Alkmaar op donderdag 23 maart tussen 10.30 en 12.30 uur. Van 09.00 uur tot 10.30 uur kunnen geïnteresseerden binnenlopen bij onze zusterorganisatie H&S Adviesgroep - allround HR Dienstverlening, waar we die ochtend meer vertellen over assessments, coaching en teamontwikkeling van H&S Adviesgroep en samen met een acteur concrete situaties naspelen, zodat mooie inzichten ontstaan.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.