Rataplan Hoorn
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Er staat een rondleiding gepland voor woensdag 23 maart om 15:00 uur. Hierbij zullen wij u een kijkje voor- en achter de schermen geven van onze winkel in Hoorn.
Wij zullen alle facetten van de processen uitlichten, wat er allemaal komt kijken bij een RataPlan kringloopwinkel. Hierbij focussen we wat er allemaal gebeurt en wat onze doelstellingen zijn met betrekking tot sociaal ondernemen, recyclen en het creƫren van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Omschrijving bedrijf

RataPlan heeft 30 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. En is met het openen van de 30e kringloopwinkel mag RataPlan zich niet alleen de leukste, maar ook de grootste kringloopketen van Nederland noemen. Daarnaast beheert RataPlan 49 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt RataPlan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu. Want samen met jou geven wij mens en milieu een tweede kans. Zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

Rataplan Hoorn

Rataplan Hoorn
De Oude Veiling 56
1689 AC Zwaag
http://www.rataplan.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U bent welkom op woensdag 23 maart om 15:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.