Prime Horizontal B.V.
(Beverwijk)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op zoek naar Field Service Engineers. Kandidaten voor deze functie beschikken over een afgeronde technische opleiding (zoals werktuigbouwkunde, elektro techniek, civiele techniek, mechatronica) op HBO niveau of met een vergelijkbaar niveau van praktische werkervaring. Goede kennis van wiskunde, Windows 10+, Excel, Autocad zijn een vereiste. De voertaal in ons bedrijf is Engels, het beheersen van andere talen is gezien ons internationale klantenbestand, een pre.
Wij bieden een gedegen intern opleidingstraject (theoretisch en praktisch, “training on the job”), een internationaal werkgebied (met reizen in eerste instantie binnen Europa maar wanneer nodig ook daarbuiten) met altijd uitdagende projecten. Een gedreven team van collega’s en een binnen de sector competatief pakket van arbeidsvoorwaarden.

Omschrijving bedrijf

Prime Horizontal B.V. is een onderdeel van de Prime Horizontal groep van bedrijven met vestigingen in de Verenigde Staten, Australie en Europa. Opgericht in 1998 hebben wij ons ontwikkeld tot een wereldwijd actief en toonaangevend bedrijf in de sector van Horizontaal gestuurd Boren. Wij leveren onze klanten een volledig pakket van diensten en goederen ter ondersteuning van hun horizontale boorprojecten. Onze diensten bestaan uit leveren van stuur-consultancy diensten op locatie, het verhuren en verkopen van gespecialiseerde stuurapparatuur, boorgereedschappen en zelf ontwikkelde informatiesystemen.
Onze, binnen ons bedrijf opgeleide, Field Service Engineers bedienen klanten wereldwijd en zijn betrokken bij het aanleggen van ondergrondse infrastructuur t.b.v. pijpleidingen voor de energietransitie en water-, olie- en gastransporten.
Wij zijn een informele zeer technisch georienteerde organisatie waarbinnen klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan.
Bezoek onze website voor meer informatie over ons bedrijf.

Prime Horizontal B.V.

Prime Horizontal B.V.
Salland 3
1948 RE Beverwijk
http://primehorizontal.com/
https://www.paratrackgyromodule.com/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag
  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag
  • do 23/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Middags vanaf 13:00 tot 16:30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.