Pontis Onderwijsgroep - Regius College Schagen
(Schagen)

Wat hebben wij u te bieden?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen ligt de focus op werken in het onderwijs. Om te kunnen ervaren of een professionele toekomst in het onderwijs iets is voor jou, word je meegenomen op een actieve tour door de scholen op onze Campus.
In dit flitsbezoek hopen we je een realistisch beeld te geven van het werk als leraar of ondersteuner én van het Regius College.
Mocht je overwegen vanuit een ander beroepenveld te willen werken in het Voortgezet Onderwijs, zij-instroom traject, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. Naast onze schoolopleiders en docenten zullen ook leidinggevenden en de adviseur P&O aanwezig zijn om met je in gesprek te gaan.

Omschrijving bedrijf

Het Regius College Schagen (onderdeel van de Pontis onderwijsgroep) is een school voor Voortgezet Onderwijs. Op onze campus geven wij onderwijs van Praktijkonderwijs tot Gymnasium aan circa 3000 leerlingen. Het Regius College is onderdeel van de AONHW (Academische Opleidingsschool Noord Holland West) waardoor wij naast de ruim 400 medewerkers ook studenten, stagiaires en zij-instromers begeleiden tijdens hun periode van leren en werken. Onze school kenmerkt zich door de kleinschaligheid binnen een grote scholengemeenschap. Leerlingen voelen zich veilig en gezien en veel oud-leerlingen zijn tegenwoordig medewerkers. Onze kernwaarden Aandacht met Resultaat dragen we dagelijks uit, zowel in de klas als daarbuiten.

Pontis Onderwijsgroep - Regius College Schagen

Pontis Onderwijsgroep - Regius College Schagen
Postbus 282 - Emmalaan 4
1740 AG Schagen
https://pontis.nl
https://www.regiuscollege.nl
https://stappeninhetonderwijs.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Dinsdag 21 maart van 10.00 - 12.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.