Plymovent Group B.V.
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Kleine multinational met 350 collega\'s wereldwijd. Hoofdkantoor in NL in Alkmaar incl. productielocatie. Ook nog een productie locatie in Thailand. In NL ongeveer 90 collega\'s zowel productiepersoneel als staf afdelingen (HR, IT, Marketing, R&D )

Plymovent heeft een podiumplek gekregen in 2021 als beste en leukste onderneming in Noord-Holland. Drijfveer is om het leukste bedrijf van Alkmaar te zijn/worden. Plymovent beschikt over een eigen Gym en een eigen kroeg. Successen worden gevierd in een informele setting waar de lijnen kort zijn. Door het internationale karakter werk je samen met collega\'s met diverse achtergronden, leeftijden en expertises.

Omschrijving bedrijf

Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Plymovent Group B.V.
Koraalstraat 9
1812 RK Alkmaar
https://www.plymovent.com/

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 09:30 en 12:30 uur

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m zaterdag 25 maart 2023.