Pall Medistad B.V.
(Medemblik)

Wat hebben wij u te bieden?

Wie bij ons werkt heeft een bijzondere plaats in de levensloop van veel mensen (opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen en kleinkinderen). Het gaat hierbij om medische en farmaceutische producten.

Wij verwerken plastics (door middel van lassen, lijmen en spuitgieten) in vele vormen tot hoogwaardige medische en farmaceutische producten. Het is goed te bedenken waar dit alles toe leidt. De producten die Pall Medistad verlaten verbeteren de kwaliteit van het leven van velen.

De producten die wij produceren voor de farmacie worden ingezet bij de productie van vaccins en medicijnen. In een vaccinatiecampagne worden miljoenen mensen ingeënt met een vaccin geproduceerd in onze producten.

Daarnaast maken wij ook producten die worden toegepast op patiënten. Elke zak die wordt gemaakt, elke set die wordt samengesteld, gaat naar weer een nieuwe patiënt. Dat zijn miljoenen patiënten wereldwijd.

Het zijn indrukwekkende getallen, maar het zijn feiten die een verhaal vertellen. Eenieder die bij Pall Medistad werkt is zich hiervan bewust. Het stelt hoge eisen aan de prestaties die we elke dag weer leveren. Het vraagt een groot verantwoordelijkheidsbesef. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. En die patiënten die wij met onze producten helpen? Zij komen soms dichterbij dan we zouden willen…

De persoonlijk ontwikkeling van onze collega’s is een belangrijk speerpunt binnen onze bedrijfscultuur. Dit komt ook tot uiting in het voortdurend met alle collega’s op zoek zijn naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen.

De vraag naar onze systemen voor eenmalig gebruik groeit enorm. Door deze enorme groei zijn wij regelmatig op zoek naar verantwoordelijke collega’s die ook graag een rol willen spelen in het verbeteren van de levens van de medemens. Wij worden hierbij ondersteund door ons “inhouse” uitzendbureau Tempo Team.

Omschrijving bedrijf

Bij Pall Medistad richten wij ons vooral op het produceren van producten voor de medische en farmaceutische markt. Sinds 1 augustus 2013 is Medistad onderdeel van Pall. Pall is een wereldwijde leider in filtratie, scheiding en zuivering en zij bedienen klanten over het brede spectrum van life science (gezondheidszorg en farmacie) en industrie. Voor meer informatie over Pall kun je kijken op de website www.pall.com.

Pall Medistad B.V.

Pall Medistad B.V.
Nijverheidsweg 1
1671 GC Medemblik
http://www.pall.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 12 oktober van 15:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 13 oktober van 10:00 uur tot 13:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.