Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Op dinsdag 21 maart openen Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de andere bedrijven in Gebouw C de deuren. We vertellen je graag meer over de verschillende projecten waar we ons mee bezig houden in de regio Noord-Holland Noord. Zoals TechValley (een samenwerkingsverband van innovatieve machinebouwers), GO!-NH (het versnellingsprogramma voor ondernemers van provincie Noord-Holland), NHNEXT (het regionale inspiratieplatform, Vitaliteit Verblijfsrecreatie en véél meer. Daarnaast focussen we ons op belangrijke sectoren voor de regio en stimuleren we de regionale samenwerking. Kom langs en ontdek hoe we ondernemers in de regio ondersteunen, welke carrièrekansen we bieden en maak kennis met de andere partijen in Gebouw C!

Innovatie in Gebouw C
Gebouw C is een verzamelplek van innovatieve bedrijven. We delen ons kantoor met Greenport Noord-Holland Noord, New Energy Coalition, LTO Noord en Stivas. En je vindt er ook de kantoren van Fundamental Systems, BlueHeart Energy, Teamwork Technology, YoungResultants, IDEA en Koopman Optima. Door de locatie van Gebouw C, op het terrein van Inholland Alkmaar, wordt er ook veel samengewerkt met studenten en docenten van Inholland Alkmaar. Naast de verschillende kantoren en werkruimten vind je hier ook het Inholland Startup Lab en het Innovatielab (met daarin het Fieldlab TechValley).

We ontvangen je graag op dinsdag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur in Gebouw C op de Bergerweg 200 in Alkmaar! Meld je vooraf wel even aan, dan weten we dat je komt.

Omschrijving bedrijf

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord is voor ondernemers het vaste aanspreekpunt voor alle zaken die met de ontwikkeling van de regio Noord-Holland Noord te maken hebben. We helpen ondernemers met innoveren, uitbreiden of vestigen, het vinden van financiering of verduurzamen van hun onderneming in de regio. We weten wat er speelt en brengen ondernemers, onderzoekers, investeerders en overheden samen.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
https://nhn.nl/
https://nhn.nl/blogs/wat-kan-ontwikkelingsbedrijf-nhn-voor-jou-als-ondernemer-betekenen/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

We ontvangen je graag op dinsdag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur in Gebouw C op de Bergerweg 200 in Alkmaar! Meld je vooraf wel even aan, dan weten we dat je komt.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.