Nijdra Special Products B.V.
(Middenbeemster)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij openen onze deuren van de assemblagehal op 23 maart 2023 voor de techneuten van vandaag en de toekomst. Wij zouden het fantastisch vinden om nieuwe medewerkers en enthousiaste jongens en meiden samen met hun ouders of leraren te mogen verwelkomen in onze assemblagehal. Tijdens de open dag maak je kennis met je toekomstige collega’s en hoor je meer over de complexe modules en systemen die wij monteren. Vele montagetechnieken hebben we in huis.

Wil je de unieke kans om een kijkje bij ons achter de schermen te nemen en kennis te maken met onze montage en medewerkers? Kom dan langs op donderdag 23 maart 2023! Wat hebben wij u te bieden?

• Demonstraties van assemblagetechnieken en inzicht in het assemblageproces
• Rondleiding in de assemblagehal
• Gesprekken met medewerkers
• Mogelijkheden tot direct solliciteren en stageplek/leerwerkplek

Omschrijving bedrijf

Nijdra Group is een hecht familiebedrijf uit 1947 en actief in de Hightech Industrie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten, d.m.v. CNC draaien, frezen en slijpen.

Deze componenten worden geassembleerd tot mechatronische samenstellingen en complete machines. Wij testen deze samenstellingen en ontzorgen onze klanten op het gebied van co-engineering, CNC-productie en assemblage.

Met een team van 100 enthousiaste en gedreven collega’s maken wij deze mechatronische samenstellingen in opdracht van onze (inter)nationale klanten in de farmaceutische, medische, optische, biomedische en analytische industrie. Hightech industrie in het hart van de polder “de Beemster”!

De kernwaardes van de Nijdra Group zijn: Betrouwbaar / Hightech / Human / Kwaliteit / Precisie / Service gericht / Duurzame relaties.

Nijdra Special Products B.V.

Nijdra Special Products B.V.

Nijdra Special Products B.V.

Nijdra Special Products B.V.

Nijdra Special Products B.V.
Bamestraweg 31
1462 VM Middenbeemster
https://www.nijdra.eu/nl/home/
https://werkenbij.nijdra.eu/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - middag, avond

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Donderdag 23 maart van 16:00 – 19:30 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.