Nic. Oud
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Nic. Oud is een familiebedrijf waar je aan de slag kan bij verschillende afdelingen, zoals productie Groot/Klein, Couverteer, Logistiek, Technische dienst, Huishoudelijke dienst en E-fulfilment. Bij alle afdelingen is er afwisseling qua werkzaamheden.

Naast werken vinden we saamhorigheid belangrijk, dit uit zich in bedrijfsfeesten, barbecues, lunches, gebak en personeelsuitjes. Daarnaast ontvangen onze medewerkers een salaris passend bij de opgedane ervaring.

Omschrijving bedrijf

Nic. Oud is sinds de oprichting in 1978 uitgegroeid tot een toonaangevende kennisspecialist op het gebied van direct mail en e-fulfilment.

Ons familiebedrijf groeide van de kelder van het woonhuis in Alkmaar uit tot een full-servicebedrijf. Met 160 vaste medewerkers en een productie- en opslagruimte van totaal 20.000 m2 zijn wij 24/7 operationeel.

Het ontwikkelen, verpakken en voordelig verzenden van mailings is één van onze hoofdactiviteiten. Door te investeren in kennis, expertise, automatisering en techniek zijn wij succesvol in een continue veranderende markt. Wij zijn instaat onze klanten te helpen om hun doelgroepen zo gericht en effectief mogelijk te benaderen.

Als full-service dienstverlener doet Nic. Oud nog veel meer. Wij hebben een leidende positie in de e-fulfilment dienstverleningssector. Wij verzorgen de complete logistieke afhandeling van de online bestellingen voor webwinkels en b2b bedrijven zoals groothandels, productiebedrijven en dienstverleners.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar, of het nu gaat om een succesvolle direct mail campagne, logistieke support of ondersteuning van je marketing acties.

Nic. Oud

Nic. Oud
Newtonstraat, 46
1704 SB Heerhugowaard
http://nicoud.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 22 maart: 13:00 - 18.00 uur
Donderdag 24 maart: 13:00 - 18.00 uur
Woensdag 23 maart: 13:00 - 17.30 & 18.15 - 20.30 uur

Je meldt je aan via de mail personeelszaken@nicoud.nl onder de vermelding Rondleiding. Geef in je mail aan op welke dag en tijdstip je wilt komen. Tot dan!

Wij houden ons aan de RIVM regels.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.