NGage Recruitment
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kun je bij ons langs komen voor een rondleiding door ons kantoor en hebben we een korte presentatie voor je gemaakt met uitleg over ons werk, het traineeship en ons bedrijf. Kom dus gezellig langs voor een praatje en eventueel een afsluitende borrel.

Omschrijving bedrijf

Sinds de oprichting in 2010 groeit NGage Recruitment ontzettend hard. Wij hebben ons door middel van zeven werkmaatschappijen (PHP Professionals, Java Professionals, .NET Professionals, Testing Professionals, Frontend Professionals, Executive Professionals en Data Professionals) ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van IT-werving en selectie. Deze groei willen wij graag doorzetten.
Momenteel werken we met een jong bedrijf van 34 collega’s op een mooie locatie in Hoorn, mét uitzicht op het Markermeer en het toekomstige stadsstrand. Door onze nuchtere, West-Friese mentaliteit zijn we niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken en is er ook genoeg tijd voor een geintje. Hard werken loont bij ons. Door middel van commissie, borrels, uitjes, weekendjes weg en zelfs een wintersportvakantie met het team.

NGage Recruitment

NGage Recruitment
Lambert Meliszweg 1B
1622 AA Hoorn
https://www.ngagerecruitment.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

12:00 uur - 18:00 uur. Wil je op een andere dag of tijd komen? Stuur ons dan even een berichtje!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.