N.M. Heilig B.V.
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Ben jij nieuwsgierig naar hoe het is om bij N.M. Heilig B.V. te werken? Dan geven wij je op 9 oktober een kijkje achter de schermen en gaan wij graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken!

Omschrijving bedrijf

N.M. Heilig B.V. is onderdeel van Heilig Group. Wij bouwen duurzame installaties en componenten voor de bulk handling en recyclingindustrie. Veel installaties worden turn-key opgeleverd. Daarnaast maakt componentenbouw een belangrijk deel uit van het productieprogramma.

Werken bij N.M. Heilig B.V. is werken in een internationale, dynamische en informele organisatie. Je werkt in een enthousiast team met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Met ruim 120 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste concepten, uitdagende projecten en duurzame oplossingen voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde.

N.M. Heilig B.V.

N.M. Heilig B.V.
Newtonstraat 17
1704 SB Heerhugowaard
http://www.heiligbv.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent welkom op woensdag 9 oktober tussen 13:30 uur en 16:30 uur. Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een passend tijdstip af te stemmen.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.