Moll Gestuurd Boren B.V.
(Winkel)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste toppers in de dynamische wereld van gestuurd boren.

Wij bieden een veelzijdige, stoere job in de buitenlucht met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde.

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de boormeester bij de uitvoering van horizontaal gestuurde boringen. Jouw taken kunnen daarbij uiteenlopen van het bedienen van boor- en graafmachines tot het verzorgen van de boorbuizen, plaatsbepaling, materiaal vervoeren, trekkoorden aanbrengen en boorvloeistof mengen. Vanuit onze vestiging in Winkel werken we dagelijks aan het voorbereiden en uitvoeren van onze projecten. Je hebt alle ruimte om je maximaal te ontwikkelen. Jong leert hier van oud, zoals het hoort in een echte familie.

Heb jij geen ervaring, maar ben je wel leergierig en wil je het vak graag leren? Ook dan ben je van harte welkom!

Omschrijving bedrijf

Ons bedrijf Moll Gestuurd Boren is gevestigd in Winkel (Noord Holland) en houdt zich bezig met sleufloze technieken, zoals gestuurd boren, boogzinkeren en persingen. Het houdt in dat we kabels en leidingen onder de grond aan kunnen brengen zonder het maken van een sleuf, waardoor er geen beschadiging en of overlast ontstaat op maaiveld niveau. Ook kunnen we door deze technieken onder obstakels, zoals kanalen, wegen, oppervlakte vervuilingen, spoorbanen enz. doorboren en dan een kabel of leiding intrekken.

Deze gestuurde boringen en boogzinkeren kunnen we ontwerpen in onze eigen engineeringsafdeling. Hiervoor kunnen we complete boorplannen met sterkte berekeningen, boorspoeldrukken, dwarsdoorsneden, bovenaanzichten, opsteltekeningen en verkeersplannen opstellen. Dit al naar gelang de wensen van onze opdrachtgevers en vergunning verleners, zoals RWS, waterschappen, ProRail, provincie of gemeenten.

Moll Gestuurd Boren B.V.

Moll Gestuurd Boren B.V.
Zandwilg, 5
1731 LS Winkel
http://www.gestuurdboren.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij zijn aanwezig op locatie Winkel van 7:00 tot 16:00

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Moll Gestuurd Boren B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Moll Gestuurd Boren B.V. gedeeld.