MEE & de Wering
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij laten werkzoekenden, studenten social work en andere geïnteresseerden graag zien wat voor organisatie wij zijn. Medewerkers van verschillende disciplines zijn beschikbaar om mee in gesprek te gaan én we willen belangstellenden laten ervaren hoe wij werken.

Omschrijving bedrijf

Het leven is mooi en moeilijk tegelijk. We hebben geluk en plezier. Maar ook iedereen krijgt te maken met pijn, verdriet en verlies. En op die momenten heb je iemand nodig die naast je staat. Iemand die naar je luistert, die dingen voor je uitzoekt en die ervoor zorgt dat je het straks zélf kan. Helaas heeft niet iedereen zo iemand in de buurt. Daarom zijn wij graag deze persoon voor jou. We helpen je om het zélf te kunnen. Om met de uitdagingen van het leven om te gaan. En ook om jouw dromen uit te laten komen. Zodat je gezond en tevreden kan leven. Vraag onze professionals en vrijwilligers dus alles waar je hulp bij nodig hebt. Van boodschappen doen tot het omgaan met verlies. En van het op orde krijgen van je geldzaken tot het leven met een beperking. En kunnen wij je niet zelf ondersteunen? Dan verwijzen we je door naar iemand die dat wél kan. Zodat je altijd een stap verder komt.

MEE & de Wering

MEE & de Wering
Hertog Aalbrechtweg 18
1823 DL Alkmaar
http://www.meewering.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - ochtend
  • vr 24/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wij ontvangen geïnteresseerden op woensdag 22 maart tussen 09.00 en 12.00 uur en op vrijdag 24 maart tussen 09.00 en 12.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.