Mavitec B.V.
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje achter de schermen bij een wereldspeler in de renderingindustrie en pionier in de ontwikkeling van machines die supermarktafval omzetten in groene energie. Nieuwsgierig? Kom langs voor een rondleiding of demonstratie van onze Paddle Depacker.

Omschrijving bedrijf

Mavitec is een innovatief, technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard en ruim twintig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van duurzame recyclingsystemen.
Machines en fabrieken van Mavitec verwerken organische bijproducten en zetten deze om tot hoogwaardige grondstoffen voor gebruik in andere processen. Onze renderingsystemen verwerken slachtbijproduct tot waardevolle melen en vet voor gebruik in o.a. diervoeding en cosmetica. Gasifiers zetten mest om in groene energie en EcoChar, een vruchtbare bodemverbeteraar: een oplossing voor het wereldwijde mestprobleem én antwoord op droge gronden. Onze Green Energy machines zetten supermarktafval om in groene energie door het scheiden van de verpakking en het organische materiaal, dat daarna geschikt is voor biogasinstallaties. Kortom, Mavitec draagt met duurzame oplossingen en hoogwaardige procestechnologie bij aan een circulaire economie en beter milieu.
De productie vindt plaats in onze moderne fabriek in Turkije, de besturingspanelen en software worden ontwikkeld en gebouwd in Heerhugowaard. Hier vinden ook de engineering, R&D, verkoop, logistiek en service plaats. Naast het pand bevindt zich het magazijn met spare parts, expeditie en werkplaats voor revisie en onderhoud. Vanuit hier bieden wij onze internationale klanten de beste kwaliteit en betrouwbare service in meer dan zestig landen wereldwijd.

Mavitec B.V.

Mavitec B.V.
Galileistraat 32
1704 SE Heerhugowaard
http://www.mavitec.com
http://www.mavitecgreenenergy.com

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart
14.00 - 16.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.