Mapro B.V.
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij geven een kijkje in een groeiend bedrijf dat zich richt op unieke materialen binnen de bouwbranche. Mensen die een nieuwe baan of stageplek zoeken zijn welkom, maar natuurlijk maken wij ook graag een praatje met bedrijven die zich in de bouwbranche bevinden voor eventuele samenwerkingen.

Mapro is VCA gecertificeerd en een erkend leerbedrijf, daarom zijn wij in staat om stage- en leerwerkplekken aan te bieden. Wij zoeken ook naar geschikte kandidaten die bij ons in loondienst komen werken.
Er is ruimte voor vakmensen die in de uitvoering aan de slag gaan en onze materialen installeren. Op ons kantoor zitten mensen die zich bezig houden met verkoop, inkoop en communicatie, ook om deze collega\'s te ondersteunen is er plek aan het bureau.

Omschrijving bedrijf

Mapro B.V. is een Nederlands bedrijf die zich richt op topkwaliteit muurbescherming, entreematten, antislip oplossingen en bouwprofielen. Wij produceren niet alleen onze eigen high-end entreematten, wij bieden en installeren eveneens een groeiende collectie antislip oplossingen, muurbescherming en afbouwprofielen. Vanaf onze thuisbasis leveren en installeren we in de gehele Benelux. Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, gecombineerd met een hoog niveau van dienstverlening. Wij streven er naar u bovendien het beste antwoord binnen een budget te leveren.

Mapro B.V.

Mapro B.V.
Edisonweg 4
1821 BN Alkmaar
http://mapro.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - ochtend
  • do 23/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

09.00 uur t/m 14.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.