Luba Uitzendbureau
(MEDEMBLIK)

Wat hebben wij u te bieden?

Wat heeft Luba te bieden?
Werkgeluk voor de langere termijn. Bij het vergrote deel van onze bemiddelingen is een contract voor bepaalde tijd het uitgangspunt.

Heb je dus een baan en wil je wat anders? Zelf al druk genoeg om op zoek te gaan?
Ga het gesprek met ons aan. Uit al jouw wensen en beschrijf jouw meest ideale stap in jouw carrière. Wij gaan dan voor jou aan de slag!

Omschrijving bedrijf

In het team van Medemblik spat het plezier en de energie van het team. En dat terwijl door iedereen ontzettende hard gewerkt gewerkt wordt om alle wensen en (on)mogelijkheden mogelijk te maken. Kortom; echte West Friese werkers. Daar kan de vestigingsmanager Nicole ten Hagen als enige niet-West Fries vol trots naar kijken.

Het team bestaat uit Sander, Leanne, Maxime, Merlin en Monique. Zij spreken de taal en kennen de mentaliteit die bij de klanten in de regio hoort (van Wieringerwerf tot Opmeer, van De Goorn tot Hoorn). Dat komt mede omdat zij ook leterlijk dichtbij wonen; van Hippolytushoef tot ’t Zand en van Wervershoof tot Medemblik.

Nog een mooie overeenkomt tussen ons team, de mensen die via Luba werken en de bedrijven: harde werkers, handen uit de mouwen steken en zich als een vis in het water voelen in de maakindustrie. Wij zijn doeners en dat zijn dan ook de mensen en opdrachten die bij ons passen. Van ongeschoold tot HBO-niveau en oh ja, je moet ook van een geintje houden ;)

Past dit bij jou? Dan zijn wij wellicht jouw toekomstige werkgever!

Luba Uitzendbureau

Luba Uitzendbureau
Nieuwstraat 42
1671 BE MEDEMBLIK
http://www.luba.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.30 uur. Buiten deze tijden maken we ook graag tijd voor jou vrij.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.