LTO Noord
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Op dinsdag 21 maart openen LTO Noord en de andere bedrijven in Gebouw C de deuren. We vertellen je graag meer over LTO Noord. Kom langs, ontdek wat we doen en maak kennis met de andere partijen in Gebouw C! Wist je dat wij bij LTO Noord regelmatig vacatures hebben voor bijvoorbeeld projectleiders en diverse stageplekken aanbieden? Hoe ziet een werkdag van een projectleider er nou uit en wat zijn de stagemogelijkheden? Kom het zelf vragen tijdens de open bedrijvendag. Kan je niet wachten? Kijk dan op onze website voor de vacatures.

Innovatie in Gebouw C
Gebouw C is een verzamelplek van innovatieve bedrijven. Naast ons kantoor vind je er ook de kantoren van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (met daarin de Greenport Noord-Holland Noord, New Energy Coalition en Stivas), Fundamental Systems, BlueHeart Energy, Teamwork Technology, YoungResultants, IDEA en Koopman Optima. Door de locatie van Gebouw C, op het terrein van Inholland Alkmaar, wordt er ook veel samengewerkt met studenten en docenten van Inholland Alkmaar. Naast de verschillende kantoren en werkruimten vind je hier ook het Inholland Startup Lab en het Innovatielab (met daarin het Fieldlab TechValley).

We ontvangen je graag op dinsdag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur in Gebouw C op de Bergerweg 200 in Alkmaar! Meld je vooraf wel even aan, dan weten we dat je komt.

Omschrijving bedrijf

Wij zetten ons in voor de belangen van bijna 22.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is producent van voedsel, sierteeltproducten of energie en draagt daarnaast zorg voor het landschap. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent.

De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We zetten ons in via krachtige lobby en ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met 170 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

LTO Noord

LTO Noord
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
https://www.ltonoord.nl/
https://www.ltonoord.nl/over-lto-noord/werken-bij-lto-noord

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

We ontvangen je graag op dinsdag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur in Gebouw C op de Bergerweg 200 in Alkmaar! Meld je vooraf wel even aan, dan weten we dat je komt.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.