Lodge 61/Buitenplaats Medemblik
(MEDEMBLIK)

Wat hebben wij u te bieden?

Jullie krijgen hier een unieke tijd/rondleiding waar je veel kunt leren over en van de natuur hier direct om ons heen; en ook zeker van elkaar. Een ervaring voor je leven waar je je hele leven op terug kunt kijken. Een 'wereldreis' door alle mooie dingen die Moeder Aarde te bieden heeft en dan gewoon hier in West-Friesland. Samen met mijn team bied ik jullie de kennis en vaardigheden die ik in mijn leven overal ter wereld heb mogen opdoen, zodat ik daar nu dankbaar gebruik van kan maken om Moeder Aarde een beetje te helen en de gasten tijdens hun verblijf hier kan laten meegenieten van al het moois dat we mogen bieden.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een circulair biodynamisch bedrijf in de recreatiesector (hotel, kano- en supcentrum, bruiloften en glamping), tevens hebben wij een zorgboerderij voor deelnemers met een licht verstandelijke beperking. Wij stellen alles in het werk om onze aanwezigheid op aarde te gebruiken om Moeder Aarde op deze plek een beetje beter te maken en tegelijkertijd, samen met de mensen om ons heen, het verblijf van onze gasten zo prettig mogelijk te maken: luxe en comfort gaan hand in hand met goed zorgen voor Moeder Aarde.

Lodge 61/Buitenplaats Medemblik

Lodge 61/Buitenplaats Medemblik

Lodge 61/Buitenplaats Medemblik
Brakeweg 61
1671 LP MEDEMBLIK
http://www.lodge61.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent van maandag t/m vrijdag van harte welkom voor een rondleiding tussen 14.00-15.30 uur.

Interesse in een stageplek of vrijwilligersfunctie? Meld dit dan bij de opmerkingen zodat wij weten dat je hier meer informatie over wilt hebben!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Lodge 61/Buitenplaats Medemblik ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Lodge 61/Buitenplaats Medemblik gedeeld.