LeekerweideGroep
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

De diversiteit qua werkplekken en diensten bij LeekerweideGroep en haar labels, ontdek het reilen en zeilen binnen onze veelzijdige organisatie! Wij doen niet alleen zorg voor de kwetsbare mens, maar zorgen ook voor ontspanning en gezelligheid, matchen en ondersteuning van vrijwilligers, hebben leer-werkplekken, verzorgen de ontwikkeling van professionals in de zorg en helpen alle burgers met een zorgvraag!

Omschrijving bedrijf

Wij zijn LeekerweideGroep. Wij bieden onze diensten aan mensen die voor korte of langere tijd ondersteuning, hulp, coaching of behandeling nodig hebben. Ieder label heeft zijn eigen specialisatie. Maar waar nodig en gewenst, binden we onze expertise aaneen om zo een complete lijn aan ondersteuning, zorg en begeleiding te kunnen bieden.

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel.

LeekerweideGroep

LeekerweideGroep

LeekerweideGroep
Verlengde Kerkweg 1
1687 CC Wognum
http://www.leekerweidegroep.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bezoekers zijn op werkdagen welkom van 9.00 - 17.00.
Op de open dag zijn de bezoekers welkom van 13.00 - 17.00 (onder voorbehoud).
De open dag is alleen op vrijdag 12 oktober.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.