Label Iets Anders
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij stellen ons open voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen naar wat Iets Anders te bieden heeft. Of je nu werkzoekende bent, scholier, buur, vriend of familie, Kom Binnen Bij Iets Anders!

Omschrijving bedrijf

Samen op zoek naar jouw talenten en mogelijkheden.
Een baan of bezigheid vinden die bij je past. Datgene doen waar je ècht je ziel en zaligheid in kwijt kunt. Dat is niet makkelijk. Zeker niet wanneer je een beperking hebt of door andere oorzaken al lange tijd uit de running bent. Het doel van IetsAnders is om mensen naar werk, werkgerichte dagbesteding of scholing te begeleiden.

Methode IetsAnders
IetsAnders is een methode speciaal ontworpen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of maatschappij. Gedachte achter de methode is dat iedereen talenten en mogelijkheden heeft. Soms zijn die talenten al duidelijk maar zijn er hindernissen die de weg naar arbeid of deelname blokkeren. Of moeten capaciteiten en gaven nog ontdekt worden. Pas dan kan gericht en effectief naar deelname toe gewerkt worden.

Talenten ontdekken
Je leert bij IetsAnders waar jouw mogelijkheden liggen. We helpen je jouw talenten, ambities en affiniteiten te ontdekken. Om daar vervolgens actie op te ondernemen. Want onze aandacht gaat ook uit naar waar nog aanvullende kennis of vaardigheden voor nodig zijn.

Werk vinden en behouden
In het traject van IetsAnders leer je hoe je het stuur weer in eigen handen kunt nemen. Herintreders, mensen met een arbeidsbeperking, ouderen en langdurig werkzoekenden doen bij IetsAnders werkervaring op. Dat kan via een leer- en werktraject in Noord-Holland bij één van onze leer- en werkbedrijven, bij een werkgever of door eerst het aanleren van structuur en aangaan van echt commitment. Want werk vinden is één, werk behouden is twee. Ook hier zijn vaardigheden voor nodig. Daar besteden we veel aandacht aan via jobcoaching en re-integratie.

Label Iets Anders

Label Iets Anders
Verlengde Kerkweg 1
1687 CC Wognum
http://www.werkbedrijf-ietsanders.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij stellen ons samen met alle andere labels van LeekerweideGroep open op maandag 7 oktober van 12.00 tot 16.30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.