Koster Industrial Textiles BV
(DE GOORN)

Wat hebben wij u te bieden?

Een rondleiding door ons mooie bedrijf waarin we u graag kennis laten maken met de verschillende sjor- en hijsmiddelen die wij confectioneren. Benieuwd naar onze manier van werken en de producten die we maken? Meld je aan en we verwelkomen je graag op onze locatie in De Goorn.

Om ons productieteam nog sterker te maken zijn we tevens op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij graag aan de slag bij een bedrijf dat werkplezier erg belangrijk vindt, afwisselend werk biedt en waarde hecht aan de gezondheid en het welbevinden van haar medewerkers? Grijp dan nu je kans en kom ervaren hoe het er op de productievloer aan toe gaat!

Omschrijving bedrijf

Bij Koster Industrial Textiles zijn wij met een hecht, informeel en gezellig team dagelijks bezig met de ontwikkeling en productie van allerlei soorten textiele sjor- en hijsmiddelen. Dit varieert van eenvoudige spanbandjes waarmee je je partytent vastzet in de achtertuin tot complexe hijsconstructies waarmee bijvoorbeeld windmolens in zee worden geplaatst of een groot jacht mee uit het water wordt gehesen. Onze producten vinden hun toepassing voornamelijk in de industrie-, scheepvaart- en transportsector.

Koster Industrial Textiles BV

Koster Industrial Textiles BV
Schrepel 1
1648 GC DE GOORN
http://www.koster-it.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - ochtend, middag
  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart van 11 uur tot 16.30 uur.
Zaterdag 25 maart van 9 uur tot 14.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.