Koopmans' Drukkerij
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Hoe maak je eigenlijk een magazine? Of een boek, een folder of een poster? Wat is er allemaal mogelijk in de drukkerij?

Tijdens de open dag van Koopmans’ drukkerij zijn onze drukpersen volop in bedrijf. Ons team geeft u graag uitleg over het complete grafische productieproces: van ontwerp tot inkt en papier, en van drukken tot snijden en hechten.

We informeren u over nieuwe grafische technieken, verrassende mogelijkheden en passende communicatieoplossingen voor uw bedrijf of organisatie. Ons prachtige pand zit vol met creatieve vogels die u graag laten zien aan welke projecten wij al hebben mogen meewerken. U bent van harte welkom op vrijdag 12 oktober 2018. Kom kijken, en laat u inspireren onder het genot van een hapje en een drankje.

Omschrijving bedrijf

Goed verzorgd drukwerk en doeltreffende communicatie – daar gaat het hart sneller van kloppen. Het team van creatieve vogels bij Koopmans’ drukkerij zet dan ook graag alle kennis, ervaring en passie in om samen met u het beste resultaat te bereiken.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over drukwerk en communicatie. We staan open voor uw ideeën, komen graag met suggesties en gaan altijd voor de beste oplossing. U mag rekenen op persoonlijke aandacht en passend advies. We zijn steeds bereikbaar en blijven betrokken.

Om flexibel, snel en adequaat op uw wensen in te kunnen spelen, optimaliseren we voortdurend onze productieprocessen en het machinepark. Koopmans’ drukkerij, met een historie van 75 jaar, beschikt over de modernste technieken. Maar bovenal: we werken met een team van gepassioneerde experts. We koesteren grafische vakmanschap en slaan tegelijkertijd graag de vleugels uit om de nieuwste ontwikkelingen te verkennen.

Koopmans' Drukkerij

Koopmans' Drukkerij

Koopmans' Drukkerij
De Oude Veiling 101
1689 AD Zwaag
http://www.koopmansdrukkerij.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 12 oktober.

Op de volgende 3 tijdstippen kunt u langskomen voor een rondleiding:

10:00 uur
11:30 uur
13:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.