Koedooder
(Blokker)

Welkom bij Takkenkamp Groep

Opening van onze nieuwe vestiging in Amersfoort

Wat hebben wij u te bieden?

Een rondleiding door de werkplaats en over de werf. In de werkplaats en op de werf staan diverse spullen van ons uitgesteld, zoals steiger materiaal, bakstenen, voegspullen, metseltoebehoren. Ook zullen er proefmuren staan waar men zelf kan voegen en wellicht ook wat kan metselen. Isolatie zullen wij ook laten zien en hoe wij dat verwerken.

Omschrijving bedrijf

Stenen gevels zijn onze passie. Wij metselen nieuwe, restaureren en renoveren oude, reinigen en isoleren ze. Op korte termijn bent u verzekerd van topkwaliteit binnen uw budget en planning. Op lange termijn profiteert u van optimaal waardebehoud van uw vastgoed én minimale energiekosten. De steigers komen uit onze eigen verhuurtak. Zo verzorgt Koedooder totaaloplossingen in eigen beheer. Van enkele schoorsteenreparatie tot complete woonwijkrenovatie: wij stáán voor ons werk.

Sinds januari 2021 zijn wij onderdeel van Takkenkamp Groep. Takkenkamp is een leidend specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 9 vestigingen verspreid over Nederland heeft Takkenkamp als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Koedooder

Koedooder
Gildenweg 17
1695 GD Blokker
http://www.koedooderbv.nl

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart 13-17u
Zaterdag 25 maart 9-15u

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m zaterdag 25 maart 2023.