Kersten Constructie (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Kersten Constructie houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen

Omschrijving bedrijf

M.C. Kersten BV verzorgt alles wat met metaal te maken heeft voor verschillende facetten binnen de bouw, maar ook particulier. Soms betreft dit een enkele trap of hekwerk, meestal echter worden wij gevraagd om bij een bouwproject een uitgebreid scala aan metalen constructies te verzorgen. Kersten werkt aan vele mooie projecten, die tot de verbeelding spreken en waar wij erg trots op zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van reeds afgeronde projecten.

Kersten Constructie (Locatie Crescendo)

Kersten Constructie (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.kerstenconstructie.com/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen
  • Leerwerkplek(ken)
  • Stage(s)
  • Vrijwilligerswerk
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Anders/overig

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.