Kees Koopman Transport (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Kees Koopman houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Kees Koopman Transport BV is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf uit het Noord-Hollandse Opmeer.

Ons transportbedrijf is in 1999 opgericht door Kees Koopman. Met zijn voorliefde voor bijzonder vervoer, (groot, breed en uitdagend) zette hij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Hij begon met een enkele autolaadkraan volgeladen met kozijnen. Nu ruim twintig jaar later doorkruisen achtendertig groene vrachtwagens de wegen van Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Een groot gedeelte van onze klanten komt uit de bouwsector, maar wij zijn uiteraard breed inzetbaar.

Ons vervoer bereikt elke hoogte en elke plek. Ook met producten en materialen die veel groter zijn dan de standaard vervoersmaat. Daarnaast fungeren wij voor meerdere opdrachtgevers als distributiecentrum én logistiek partner.

Kees Koopman Transport (Locatie Crescendo)

Kees Koopman Transport (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.keeskoopmantransport.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.