Karsten Tenten BV
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij bieden een leuke werkervaring bij een gezellig familiebedrijf.

Omschrijving bedrijf

Karsten Tenten is een familiebedrijf dat vanaf 1974 is uitgegroeid tot een succesvolle speler in de kampeer- en outdoorwereld. Het is nog steeds trouw aan de missie waarmee het ooit begon: het bieden van de beste kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk.

Naast uitvinder van de oppompbare Karsten Tent zijn wij ook de producent van dit oerhollandse, ambachtelijke kwaliteitsproduct dat in eigen atelier gemaakt wordt door een enthousiast team van vakkundige en betrokken medewerkers. Maar Karsten Tenten maakt ook andere producten van zeildoek en is thuis in allerhande reparaties.

Karsten Tenten B.V. bestaat uit drie onderdelen. Karsten Tenten is binnen de kampeerbranche bekend geworden met de oppompbare Karsten Tent en is uitvinder en producent van deze kwalitatief hoogwaardige, snel en eenvoudig op te zetten kampeertenten. Naast deze unieke kampeertenten produceert Karsten Tenten ook professionele werktenten onder de naam Tentworld Unlimited. Tot slot is er een 6.000 m² grote kampeer- en outdoorwinkel, Karsten Travelstore. Een veelzijdige winkel met mooie kwaliteitsmerken en deskundig personeel. Hier kun je ook terecht als je niet gaat kamperen, want Karsten Travelstore is het beste vertrekpunt voor al jouw vakanties en vrije tijd, in de zomer én in de winter.

Karsten Tenten BV

Karsten Tenten BV
Dorpsstraat 111
1689 ES Zwaag
http://www.karstententen.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

10 en 11 oktober tussen 10:00 & 16:00

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van vrijdag 16 augustus 2019 t/m zondag 6 oktober 2019.