JOZ
(Westwoud)

Wat hebben wij u te bieden?

Altijd al eens willen kijken hoe een robot wordt gebouwd? Kom kijken op onze productielocatie en maak kennis met alle facetten van het ontwikkel- en productieproces.

Loop op eigen gelegenheid een route door het bedrijf. Op verschillende plekken staan collega’s klaar om u meer te vertellen over hun werkzaamheden, of om u zelf ook even aan het werk te zetten. Let goed op, want wie aan het einde van de route de meeste vragen goed kan beantwoorden maakt kans op een leuke prijs.

Omschrijving bedrijf

JOZ ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor iedere stal. Met onze mobiele robots en mechanische producten willen wij tot de top 3 van aanbieders behoren. We kennen de stal door en door. Wij innoveren voortdurend. Onze slimme oplossingen zijn wereldwijd toepasbaar en doordat ze met alles en iedereen kunnen communiceren wordt de gebruiker ontzorgd.

JOZ

JOZ
Industrieweg 5
1617 KK Westwoud
http://www.joz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur ontvangen wij schoolklassen uit het voortgezet onderwijs en het MBO. Op zaterdag is ons bedrijf van 10.00 tot 14.00 uur geopend voor alle andere belangstellenden.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m zondag 6 oktober 2019.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
JOZ ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met JOZ gedeeld.