JASA Packaging Solutions BV
(Alkmaar)

JASA staat voor innovatie. Out of the box denken is JASA’s tweede natuur, waarmee we onze klanten innovaties en slimme verpakkingsoplossingen bieden. Daarbij hebben we al ruim 35 jaar ervaring als system integrator en nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het totale sorteer-, weeg- en verpakkingsproces voor onze rekening; van de aanvoer van producten tot het wegen, en het al dan niet gerobotiseerd vullen en sluiten van de verpakkingen.

Bij de ontwikkeling van die oplossingen vindt JASA het belangrijk om een bijdrage te leveren aan zowel het reduceren van (plastic) verpakkingsmateriaal, het verminderen van energieverbruik, alsook het ontwerpen van onderhoudsvriendelijke systemen.

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje in de werkplaats waar de machines en verpakkingslijnen worden geproduceerd en samengesteld. En er zijn van verschillende collega`s van verschillende afdelingen aanwezig op deze dagen om al u vragen te beatwoorden.

Omschrijving bedrijf

Bij JASA produceren we al meer dan 30 jaar verpakkingsmachines voor met name het inpakken van AGF, vlees & vis. Daarnaast bieden we aan onze klanten verpakkingslijnen aan met daarin bijvoorbeeld, een weger, aanvoerband en natuurlijk onze eigen verpakkingsmachine.
Onze machines en verpakkingslijnen staan over de hele wereld en de laatste jaren hebben we ook een vestiging in Canada, US en Duitsland.
We bieden ook service en onderhoud aan de verkochte producten.

JASA Packaging Solutions BV

JASA Packaging Solutions BV
Hazenkoog, 14
1822 BS Alkmaar
http://www.jasa.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen is bij ons welkom op vrijdag middag en op zaterdag in de ochtend en middag. Uiteraard staat de koffie en thee klaar.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.